середу, 14 лютого 2018 р.


Настільний теніс – один з най улюбленим видом спорту  в Слобідському  НВК.


Настільний теніс “Пінг-понг” – гра з ракеткою та м'ячем народилася в Англії  в 1900 р. Гра полягає в...
перекиданні м'яча ракетками так, щоб він ударявся певним чином об ігровий стіл на стороні суперника.
         Гра відбувається на спеціальному  столі розміром 2,74 метри на 1,525 метра,  висота столу — 76 см. Стіл звичайно зроблений з ДСП або подібного матеріалу і пофарбований у зелений або темно-синій  колір. Стіл ділиться навпіл сіткою заввишки 15,2 см. Гра ведеться ракетками, що зроблені з дерева, покритого одним чи двома шарами спеціальної гуми з кожного боку.
         М'яч для настільного тенісу зроблений з целулоїду. Розмір м'яча — 40 мм у діаметрі, вага — 2,7 г. М'яч повинен бути пофарбований у жовтогарячий або білий колір.
Гра проходить між двома гравцями, або між двома командами з двох гравців. Кожен розіграш м'яча закінчується присвоєнням одного очка тому чи іншому гравцю (команді). За сучасними міжнародними правилами, встановленими у 2001 році, кожна гра триває до 11 очок. Матч складається з непарної кількості ігор (трьох,  п'яти або семи).
6 лютого 2018 року пройшов чемпіонат НВК з настільного тенісу серед дівчат та хлопців з 5- 11 класи. Ігри  проходили в дуже напруженій боротьбі за звання кращого тенісиста НВК в поточному навчальному році. У фіналі зіграли Масіян Руслан  та Топорівський  Богдан,  якій і переміг. Серед дівчат кращою була Сімак Юлія. Вітаємо переможців :





І місце – Топорівський Богдан - 8 клас
ІІ місце - Масіян Руслан - 9 клас
ІІІ місце - Сухохліб Михайло – 9 клас






Немає коментарів:

Дописати коментар