вівторок, 6 листопада 2018 р.


     Стартувала районна спартакіада школярів,  маємо перші призові місця

       Відповідно до Регламенту проведення районної 74–й спартакіади школярів серед команд закладів загальної середньої освіти району та ОТГ у 2018/2019 н.р.,  21 вересня 2018 року відбулися змагання з атлетичного чотириборства серед школярів 2004–2005 р.н.  Учасники змагалися з бігу на 60 та 400 метрів, метання м’ячика та стрибків у довжину з місця.  Команда Слобідського НВК прийняла активну участь.  


17 жовтня  в  Новоселицький  спортивний школі відбулися   змагання з
настільного тенісу. Команда НВК у складі: Сімак Юлії і Бойчук Юлії, учениць 11 класу та Топорівського Богдана і Кожокаря Олексія, учнів 9 класу, під керівництвом  вчителя фізичної культури Попов В.О.,  здобули бронзове ІІІ місце.    Вітаю тенісистів!  Так тримати! Молодці! 


26 жовтня в м. Чернівці  відбулася обласна спартакіада школярів з тенісу настільного серед команд закладів загальної середньої освіти. Команда Новоселицького ОТГ у складі якої був і учень 9 класу,  Слобідського НВК , Топорівський Богдан  - здобула ІІІ місце. Браво! 



12 квітня 2019 року на стадіоні м. Новоселиця відбулися змагання "Старти Надій" серед команд 7-х  класів закладів загальної середньої освіти району та ОТГ.  Учасники змагалися з бігу на 60 та 200 метрів, метання м’ячика на дальність та стрибків у довжину з місця.  Команда Слобідського НВК прийняла активну участь.  





Немає коментарів:

Дописати коментар