понеділок, 11 вересня 2017 р.


Олімпійський тиждень
присвячений Дню фізичної культури та спорту
в Слобідському  НВК


З  08 по 14 вересня  2017 року в рамках святкування Дня фізичної культури та спорту, підтримки Олімпійських Ігор, з метою ознайомлення молоді з гуманістичними ідеями олімпізму, цінування власного здоров’я, виховання в школярів потреб у постійній рухливій активності, формування традиції й культуру здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом  в  НВК був проведений Олімпійський тиждень. Гаслом тижня були слова: «Швидше – Спритніше – Сильніше!»

        Протягом  тижня в НВК  були проведені наступні заходи:
-  Олімпійський урок (презентація) на тему: «Олімпійські ігри: історія та сьогодення». На цьому уроці учні 5-9 класів отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь, про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор, про їх відродження в ХІХ ст., про олімпійські чемпіони України. Учні 1-4 класів переглянули мультфильм  «Як козаки олімпійцями стали».



-    Естафети «Веселі старти» для учнів 2-4 класів. Це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Перемогу здобули учні 4 класу.



-  День бігуна, який визначив найшвидших учнів 5-7 класів з бігу на 30м. та учнів 8-11 класів з бігу на 60м. Серед хлопців найшвидшими виявилися учень 7 класу Завацький Дмитро та учень 10 класу Юришин Дмитро. Серед дівчат найшвидшими виявилися учениця 6 класу Топорівська Кароліна та учениця 11 класу Кожокар Діана.


-  День стрибуна. Змагання проводилися  із стрибків у довжину з місця. Участь приймали учні 5-11 класів. Переможців змагань визначили у двох вікових категоріях: 5-7 кл.  та 8-11 класи. Серед юнаків дальше стрибнули учень 7 класу Віщак Андрій та учень 11 класу Зайцев Дмитро, серед дівчат  Качуряк Тетяна учениця 7 класу та Дорош Анна учениця 8 класу.

-  Футбольний день. Свою футбольну майстерність  показували збірні команди  5-7кл. та 8- 1класів. Перемогли команди 6 та 8 класів.

       Підсумки проведення Олімпійського тижня провели після закінчення змагань. Всі переможці були нагороджені солодкими подарунками.



Немає коментарів:

Дописати коментар